Åpent: 10-18(16)

"Klasse og kvalitet til henne"

Butikken Kjellbotn åpnet som konfeksjonsbutikk på 50-tallet og har siden den gang vært innstilt på å levere varer  og service av høy kvalitet.

Dagens eier overtok butikken i 1992 med mål om å ta godt vare på eksisterende kunder, samt utvide for å nå en yngre kundegruppe.

 

I år 2000 doblet butikken i størrelse og konseptet "Bibo Kjellbotn" ble etablert. Butikken er nå delt inn i to avdelinger. Vi har avdelingen Kjellbotn, som passer på at eldre kunder fortsatt tilbys merkevarer av topp kvalitet og passform, samt avdelingen Bibo som appellerer til en yngre kundekrets, med samme krav til kvalitet.

 

I august 2014 flyttet Bibo Kjellbotn fra Storgata til Torggården hvor vi ble tatt i mot med åpne armer og vi kunne ikke vært mer fornøyde!

Spesielt har Bibo-avdelingen fått stor pågang, hvor nye kunder har vist entusiasme for et spekter av klær de ikke var klar over at vi leverte.

 

Vi ønsker nye og eksisterende kunder velkommen til Bibo Kjellbotn på Torggården for en koselig handel i et flott miljø og trivelig lokale.


Tlf. 940 90 203