Åpent: 10-18(16)

Specsavers

Lave priser uten at det går ut over kvalitet!

Velkommen til Specsavers i Horten.

Etter inntoget på det norske markedet i juni 2005 er Specsavers idag en landsdekkende kjede med over 70 butikker. Kjeden har hatt en svært positiv utvikling både når det gjelder salg og etablering av nye butikker.

Før Specsavers' inntreden i Norge var det ingen land i Europa hvor folk byttet briller så sjeldnere. Det kan ha en sammenheng med at Norge også lå på pristoppen. Med Specsavers brillerevolusjon ser det nå ut til at denne trenden har endret seg, og at det blir stadig mer vanlig å ha flere par briller til ulik bruk.

Specsavers opererer med lave, klare og konsekvente priser, uten at dette går ut over kvalitet og service. Vi tilbyr innfatninger i mer enn 1000 ulike fasonger og farger.

I tillegg til egne merker som Osiris tilbyr Specsavers designermerker blant annet fra Day, Tommy Hilfiger, Tiger of Sweden, Will.i.am, Balmain, Gant Lyle & Scott og Karen Millen.

Trenger du en ekstra brille til å ha i bilen eller på hytta eller ønsker du å ha ulike farger på innfatningen til ulike anledninger, kom innom for vårt 2 for 1-tilbud fra 795,-! Ønsker du en brille har vi tilbud fra 195,-!

Våre synsundersøkelser gjennomføres alltid av erfarne optikere. Ring eller besøk oss for å avtale time.

Tlf.: 33804800