Åpent: 10-18(16)

Klær fra nyfødt og opp til 15 år.

Noas Ark barneklær  ble startet i 2004 og er en frittstående butikk med flere kjente merker. Vi ønsker å fylle butikken med klær til barn som er i god kvalitet og til riktig pris. I dag har vi klær fra nyfødt og opp til 15 år. I tillegg til vår butikk på Torggården kan du også handle hos Noas  Ark barneklær på  http://www.miinto.no/shops/b-1153-noas-ark-barneklaer

Følg oss gjerne på Facebook: Noas Ark Barneklær. Her legger vi ut bilder av nyheter som kommer og happenings som skjer på huset.

Våre merker:

Name it

Vårt hovedmerke i butikken med masse søtt, lekkert, kult og tøft til alle aldre og til en veldig god pris.

Name it new born. Klær for nyfødt gutt og jente fra str 56-74.

Name it mini. Klær til gutt og jente fra str 80-104

Name it kids. Klær til gutt og jente fra str 110-152

Bilde med denim utrykk.

 

Creamie

Merket kun til jente 4- 12 år. Dette er barnemerket til Creame og har både et søtt og tøft utrykk.

Levis har vi både til gutt og jente fra 6 til 14 år. Dette er et merke som vokser og som barna har blitt bedre kjent med. Er nok ofte at det er vi voksne kjenner til dette merket.

Et spansk merke som vi har valgt å ta kun til jente. Det er delt opp i to grupper,  en fra 3 til 9 år og en fra 8 til 14. Et merke vi har hatt stor fremgang med og som har et helt annent utrykk en våre andre merker.

Vi har også converse klær til både gutt og jente, helt fra nyfødt opp til 15 år. Dette merket er veldig  populært og alle barn har hørt og vet hva converse er.

Angel`s face.

Engelsk merke med hovedfokus på tyllskjørt, men vi kjøper også overdeler som passer til. Størrelser fra 1 til 8 år. Du kan bestille både farge og størrelser hvis du ønsker dette.

Hårspenner i alle varianter og farger. Dette er virkelig prikken over i èn.

 

Hos oss på Noas Ark er vi opptatt at du får den ekstra gode servicen. Ta en tur innom og se på vårt gode utvalg. Barna har eget lekebord som de kan kose seg med, mens mor og far titter i ro og fred. Håper vi sees.

Telefon 33 03 66 40           mail: noasarkb@gmail.com